Mardrömmen som var sann

Försov mig såklart imorse, hade alldelse för mycket känslor igårkväll som var tvungna att lugna ner sig och få sömn. Trodde allt var en mardröm när jag vaknade, tills jag gick in på mailen och insåg att det inte var det. Men jaja, jag har faktiskt accepterat det. OM mobilen skulle dyka upp, så är det bara en bonus. Annars hoppas jag han får betalningsanmärkning hos kronofogden så han inte kommer få köpa lägenhet, ta lån etc. Skit ska ha skit helt enkelt (när det gäller bedrägerijävlar, våldtäktsmän och mördare tillexempel).

Men nu är jag hemma och skriver på min svenskauppsats. Går inte så jättebra, vilket det aldrig brukar göra när någon uppsats innehåller ordet nationella.

Men om typ tjugo minuter ska vi åka till mormor som fyller år!


Cellphone-Police

Omtumlande dag. Har känt mig så lurig hela dagen. Men dagen slutade inte fullt lika bra, troligtvist är jag blåst på mobil och pengar. Dock mailade han nu efter att jag polisanmält och sa att han skickat. Har dock inte fått nåt kolli-id eller nåt. Så jag hoppas inte längre på någon mobil längre.

Nu ska jag plugga. Det jag tänkt göra hela kvällen, men varit för upprörd för att göra!

Morgonpromenad och mobilköp

Nu har jag överfört pengar till en säljare på blocket, har köpt en ny mobil! Det blev en svart N97, känns mer praktiskt med svart. Är det någon som vill köpa en Sony Ericsson W550i är det bara att höra av sig.

Nu ska jag ta en morgonpromenad!

Upp och hoppa

Kom iväg på träningen trots allt, dock har jag inte alls gjort någon läxa eller inlämning som jag har imorgon. Det känns inte särskilt väsentligt just nu faktiskt, känns bättre att ta hand om hälsan. Funderar på att ställa klockan på halv sex till imorgon och ta en morgonpromenad, men tror att jag bara kommer ligga och snooza..


Dålig dag med bra avslut

Skitdag det varit idag, och plus det regn i massor. Simon smsade om fika, och jag tänkte att det kunde ju pigga upp min dag. Så vi satt på Brödboden vid Agnes och pratade och skrattade, vi räknade till och med lite matte och jag har bara sex tal kvar tills där vi ska vara den här veckan.

Snart ska jag iväg till friska, ska släpa iväg mig själv dit, efter princessbakelsen jag åt hos Agnes.


Hitch

En av mina favoritfilmer på tv går nu, Hitch! Se den om ni inte gjort det.

Utmanande

Kolla vilket vackert utmanande halsband, tänka sig att det finns saker som man inte visste att man behövde. I need this necklace!


Tradera

Har fått en dålig ovana att sitta inne på tradera och buda. Sist jag gjorde det slutade det med fem par skor och en klänning (dock kom aldrig skorna och jag fick tillbaka pengarna som tur var). Hittills lagda bud där jag ligger kvar överst är på en klocka, två kalligrafipennor och ett par vita converse.


upd. som tur är överbjuden på skorna.

Ny mobil kanske?

Tror jag hittat min nästa mobil, en nokia n97! Dock känns svart snyggare och behändigare, men en vit finns faktiskt till salu på Gotland för ett skapligt pris, ska man slå till?


Vilken är snyggast?


Envishet lönar sig i de flesta fall

Ibland har jag tur, eller så är det för att jag är så sjukt jävla envis. Pengarna som jag trodde jag blivit blåst på efter att dom inte svarat på x antal dagar efter drygt 10 mail. Men inatt har dom svarat. Jag har fått tillbaka pengarna! Kan väl bero på att jag sa att jag skulle ringa polisen, så som man gör i såna här fall. Eller så beror det på att jag mailade två aktiva säljare på tradera som hade fasligt lika produkter som säljaren jag köpte ifåns, och så skrev jag att jag trodde det var samma personer till dom. Dom blev nog rädda att jag kunde lista ut det. Trevlig morgon det blev. Nu är det frågan om jag ska svara på mailet dom skickade?


Tänker att jag bara måste se mig om och leva lite mer

Du vet hur jag är.

100 kr jämfört med 1048?

Okej, nu är jag sjuk förbannad! Eller okej, om en vecka sådär kommer det verkligen visa sig. Jag har tagit det rätt bra hittills att jag blivit blåst på 5 par skor, sisådär 1048:-. Men jag hoppas ändå på nåt sätt att pengarna ska komma, eller skorna. Men det kommer dom ju såklart inte göra. Imorse hittade jag en ny användare på tradera (de som jag blivit blåsta av har blivit avstängda), och jag märkte att dom utformade sina annonser och skrev likadant som dom andra idioterna. Men ikväll när jag skulle skicka mail till dom upptäcker jag att dom också försvunnit därifrån, gaash! Fast hittade några andra från Kina som jag anklagar för att vara dom, detektivarbete kanske skrämmer dom att betala tillbaka? Men fan, alltså, jag hade kunnat bott inackorderad i en månad för dom pengarna..

Ett positivt brev jag dock fick av tele2 igår var att det beklagade det som hände min telefonräkning förra månaden och att de pengarna de dragit för mycket hamnar i en ringpott, plus att jag får 100 kr extra att ringa för som plåster på såren. Detta kommer typ betyda eftersom mina räkningar inte alls är höga egentligen att jag inte kommer behöva betala nåt på typ drygt 7 månader. Känns bra på så sätt!

Fast vad är 100 kr jämfört med 1048?

Friluftsdag

Friluftsdag hela dagen, rätt skönt att få andas frisk luft och bli lite skitig. Hittar fortfarande barr i håret, ska duscha efter att jag gått en promenad efter maten. Vi fick till och med göra upp eld med att göra gnistor, ett wow på det.

Nej, nu är det dags för pasta med skinksås.

Effektivitet is the shit

Villken effektiv dag! Skola, lite projektarbete, jobb och sen träning. Jag ligger i! Och äntligen kom jag iväg och tränade, dock har jag huvudvärk, tog nog i mer än vad kroppen tålde. Men nu tänkte jag hoppa in i duschen, sen filmtajm!

Jag är en otroligt krävande kund har jag märkt, har ändrat i min studentmössa beställning två gånger redan. Kanske kommer jag hinna med en tredje?


Back to school

Nu är det dags att bege sig mot skolan, ska bara slänga på lite maskara på ögonfransarna.

Vaken

Somnade halv tio igår, vaknar nu frivilligt. Rätt skönt, då kan jag ta en dusch, äta lång fruktost osv.

Get rich or die trying

Nu har jag sträckläst Snabba Cash i nästan tre timmar. Nu är boken utläst! Gillade den, trots att den var seg i mitten. Sjukt spännande i första delen av slutet, men jag hade föredragit ett annat slut. Där Jorge och JW knäpper Nenad och Mrado, sen lever Jorge och JW gott i resten av sina liv. Men man kan ju inte alltid få som man vill.

Nu ska jag göra lite spanska, läsa Nk och sen ska jag se en film.

I'm in love

Jag blev helt förälskad i huset. Visserligen fattas det för tillfället ett rum jag skulle få bo i, men då skulle vi göra i ordning i källaren och göra som ett "häng"-rum, och sen skulle jag få ha min säng i ett litet rum där det bara får plats sängen. Perfekt för mig, då får jag hålla mig lite avskilt om jag vill!


Husvisning

Swegro ringde precis, skall jobba imorgon från lunch! Sjukt bra att jag sa till dom att jag slutade tidigt onsdagar och fredagar.

Nu ska jag snart iväg på husvisning med ma' och pa'. Hoppas hoppas hoppas. Fast vi flyttar ju inte och ut i tankarna  varenda hus vi besöker, men hoppas att det här huset faller dom i smaken. Skulle vara så otroligt härligt att bo i stan, nära till allt och cykla överallt. Även att flyttstäda, helt enkelt göra av med en massa skit jag samlat på mig. Så nu hoppas vi alla på det bästa!


Schindlers list

Den som räddar ett liv, räddar hela världen.

Sleepy

Är så galet trött så att det nästan inte är okej. Somnade i soffan klockan fem, vaknade klockan sju av att pappa hämtat hämtpizza och att det var Top Model på TV. Inte mycket matte pluggat för morgondagens prov. Ärligt talat så är jag så sjukt skoltrött, så jag bryr mig allvarligt talat inte. Vet dock att jag kommer göra det när det kommer till betygsdagen och ångra mig att jag inte pluggade till terminens första matteprov.

Partaj

Party hos Agnes!!

Matte och ostbågar

Har sovit i tio timmar, men är ändå sjukt trött. Har iallafall skjutsat in Matilde till stan. Nu ska jag räkna matte, äta ostbågar.

Fredagsmys

Såg precis att på tv4+ kommer dom imorgon visa en av de bästa filmerna jag sett. Har sett den en och en halv gång och aldrig kommit på vad den hette, har trott att det var The full monty. Men den heter Allt eller inget (möjligtvis den svenska översättningen?), rekommenderas starkt!

Blev en tidig dag i skolan, trots sovmorgon. Molly och jag tänkte vara effektiva och göra klart årsredovisningsfrågorna, sagt och gjort. Efter skolan iväg för jobb, slutade strax innan sex och har bara hunnit äta lite mat. Resten av kvällen är det fredagsmy!

Lurar hem mig med dina sämsta tricks

Har precis kommit hem från Emil Jensens genrep, så sjukt bra! Så hela delen med agnostiker, klockrent alltså. Gillade även den nya delen där han spelar en annan kille som presenterar honom, businesskille. Men sjukt bra och jag ska aldrig aldrig aldrig mer säga: det var meningen.

Nu ska jag fortsätta med labbrapport och spanska.

Not just water

Haha, kul att Kikki märkte att någon lagt min blogg som startsida på skolans datorer, who is it? Hon ändrade iallafall det.

På bussen hem är jag dum nog och är så stressad så jag ser inte vart jag sätter mig förren det är för sent. Sätter mig brevid ett fyllo. Fast han var ofarlig och ville bara prata, och ville aldrig riktigt sluta. I vattenflaskan sin hade tog han sig några supar (och ni förstår nog att det inte var vatten i den).

Nu har jag precis sänt iväg minnesanteckningarna från dagens möte med elevrådsstyrelsen och rektorerna. Dags för labbrapporten, hinner jag på en halvtimme måntro?

En vänlig själ?

Vem sjuttsingen har satt in 150 kr på mitt konto? Jag tackar och bugar iallafall, nu kanske jag överlever fram till lönen.

Business lunch

Har precis kommit hem efter att Kikki, Molly och jag haft affärslunch med oss själva och planerat vårt projektarbete. Vi har faktiskt kommit en lång bit på vägen tycker jag på endast två dagar, det är effektivt jobbat!

Vi fyra ska jag vara i stan igen på medlemsmöte med SSU, senare ikväll blir det fotbollstajm. AIK möter Levide på vallen.

A perfect match

Fick lite jobb på fredag thanks to Jennie. Hon hade personalfest, I'm kind of broke. Matching, matching! Vad hände med mina sparplaner egentligen? 3000 kaputt bara sådär från senaste lönen, och jag kan inte komma på något vettigt jag köpt. Eller okej, Lars Winnerbäck-biljetten var vettig. Men ett stort plus idag, mina aktier har stigit nästan spikrakt uppåt. Jag ska lyssna på min mormors aktietips, det är då det går bra.

Trött trött trött

Har precis bakat och ätit pizza, yummi!

Äntligen har vi kommit underfund med vad vi ska göra som projektarbetet, en sten lättade från mitt bröst.


Du får gärna komma hit och skrämma mörkret

Nu har jag varit effektiv nog för ikväll. Har gjort bildanalys, spanska, lite finansiering och kalkylering (men hej, det är ju skitlätt) och även skrivit lite i min loggbok. Nu ska jag borsta tänderna, lägga mig i sängen, skriva dagbok och läsa i Snabba cash.

Del 2 avklarad

Nu har jag gjort spanskan också. Nu är det dags för finansiering och kalkylering..

Del 1 avklarad

Del 1 av pluggningen klar, bildanalysen. Nästa blir spanska! Men först food.

Plugg, som alltid

Nu tänker jag ta tag i mitt liv genom att göra klart min bildanalys, plugga matte, göra finansiering och kalkylering coh göra spanska.

Mollys 18-årsfirande

Molly firades igår! Blev en galen kväll, men lite kort. Lite tråkigt att Gute bestämt sig för att ha 20 på lördagar (släppte dock in 19-åringar). Men glad i hågen som jag var sa jag till vakten att dom borde diskutera det där, tex att det är 18 på fredagar, men då orkar majoriteten inte gå ut på grund av skola. Han tyckte det var en bra idé!

Idag vankas det dömning, igen. Varje helg typ. Det är iallafall FC Copa mot Fg86.

Partey

Nu är jag hemma från jobbet, ganska intressant faktiskt. Vissa rynkar på näsan åt såna jobb utav denna typ, men det är nyttigt att testa på allt.

Nu ska jag hoppa in i duschen och få till partystämningen. Molly fyller 18 och det ska firas med middag på Joda och sen utgång. Någon som ska in till stan från Stenkumla klockan sju-halv åtta?

Jag måste ha gjort ett gott intryck

Har ätit mat i en och en halv timme nu. Det tar sin tid att skala varje räka och kräfta, men oj så gott det är!

Fick ett telefonsamtal idag. Jordgubbsodlare som hade ont om folk som hört att jag sorterat/sorterar potatis å Swegro. Så det blir ingen Kräklingbomarknad för mig imorgon, istället jobb. Tänka sig, i dessa tider vi lever med arbetslösa och varsel. Till mig ringer dom och erbjuder jobb. Jag måste ha gjort ett gott intryck, haha!

Go to sleep

Jag förstår inte hur man kan vara så trött som jag är nu, ögonlocken liksom faller ihop, men jag kan ändå inte somna.


Do it fucking now

Jag vill ha en affärsidé nu nu nu. Bara komma igång med UF-företaget och bara ta åt sig all kunskap. Sånt vill jag göra, genom att aktivt göra saker på riktigt. Inte sitta i skolbänken och lyssna hela dagarna. Som ordspråker Man lär sig av sina misstag. Även om jag inte gillar att göra misstag.

Såg iallafall alla klipp från Draknästet, fick höra att det fann en engelsk version, någon som vet vad den heter och vart jag hittar den?



Do it fucking now.


Avskriven p-bot

Öppnade posten idag, hade fått brev från Parkeringbolaget som gav mig parkeingsböter den 25 juni som jag överklagade två dagar efter. Fick besked om att parkeringsboten AVSKRIVITS! Det gynnar sig att säga vad man tycker om saker och ting!

Just nu sitter jag och ser på Draknästet på SVT Play.


Samma gamla visa dag efter dag

Orientering idag, tänkte gå banan eftersom  jag fortfarande dras med min hosta. Men tävlingsinriktad som jag är sprang jag och joggade. Inte bra, det slutade i att jag nu är hemma. Huvudet och kroppen mår inte tillräckligt bra för att gå i skola. Jag ogillar skolan mycket starkt just nu. Samma gamla visa dag efter dag.

Igår kom en av de mardrömmar jag haft med att skaffa abbonemang på mobilen. Fick hem en (för mig) skyhög räkning. Upptäckte vad felet var och ringde till Tele2 direkt. Dom hade upptäckt felet och det kommer lösa sig. Men jag skulle vilja ha min min när jag såg räkningen förevigad.

"Jag tycker om att lära mig, men inte alltid att bli undervisad"

Jag och Li har varit så effektiva idag, pluggat hela dagen. Visst har det givit resultat. Nu fattas endast 30 tal i matteboken av det vi ska vara klara med tills på fredag. Tar resten imorgon!

Ikväll åkte vi till Agnes där vi lagade pasta med pastasås. Mumsigt gott!

Jag hatar det

Berätta gärna för mig om den stora fina världen.
Berätta gärna om nya IT-satsningarna och nya flygplansmodeller.
Men berätta in för mig om det svenska klassamhället.
Jag har sett det.
Jag har växt upp i det.
Jag hatar det.

Kärlek är min religion

Nu är jag och Li hemma hos mig. Har pratat hela kvällen sen vi kom hem med mina föräldrar.

Innan har jag varit på möte med angående Polenresan och Emerich Rooth. Sen stannade jag kvar för att ta del av föreläsningen.



Tänk om alla rasister var färgblinda.


Hosta håller mig uppe, inbillar mig att varm choklad hjälper

Fler ochh fler som börjar läsa min blogg, varför? Har den för att mest avreagera mig, haha! Undra om det är folk som känner mig (eller som tror dom känner mig).

Kan iallafall inte sova, så fort jag lägger mig ner hostar jag konstans. Lär inte bli någon trevlig natt det här. Inte har moviestream fått igång sitt nya system heller. Dricker varm oboy med hopp om att det ska lindra hostan.


Hysteriska kvinnor och maktgalna män (bara för jag gillade frasen)

Har inte gjort spanskan än. Det är inte bara jag som är trött på skolan, vi har gått mindre än en månad och det känns som jag gått två åt i sträck. Maktgalna lärare som står och predikar. Tacka vet jag studiedagen på onsdag, matte hela dagen. Yey, eller? Okej, matte gillar jag lite bättre än alla andra ämnen för då får jag iallafall räkna själv och behöver inte bara sitta och lyssna hela timmarna. Matte är det mest praktiska ämnet jag har.

Förresten hörde Orionskolan av sig sen jag frågade om jag var intressant som spanskalärare, fatta vad ballt om jag skulle få undervisa i spanska två lektioner i veckan! Men nu till spanska om det ska bli en möjlighet.

Långa nätter

Nu har jag bränt min t-shirt till imorgon, hela höll på att brinna upp. Nu måste jag göra spanska, lär få frågor av Lars om det och jag har inte kollat igenom det ens..

Who do you think you are?

Har haft världens dåligaste dag. Och problemet med den här dagen är att det inte känns som om morgondagen inte kommer bli bättre. Så känns det alltid annars även om man inte vill erkänna det. Helt seriöst, skitGotland, skitdag, skitfolk som tror dom är något, skitfolk som bara är störda.

Klickade iallafall hem ett par legging som tröst. Sen har jag godis också.

But, I still hung on

Nej, nu är det inte roligt längre. Vaknar upp med hela hals och ansikte uppsvällt och kan knappt andas. Lägg på huvudvärk på det också.  Men skall iallafall gå på Information och Layout för jag missade förra veckans lektion. Sen får jag se hur jag känner mig.

Är så sjukt jävla trött på att alla dömer alla hela tiden. Orkar inte med att känner hur alla dömer en och placerar in en i fack. Har folk inget bättre för sig? Sen har vi denna rädsla för främlingar också. Se det som en möjlighet att lära känna någon ny. Men vad gör man, vi lever ju på Gotland..




But, I still hung on, just hoping for my love to come around.


Två ämnen avbockade

Nu har jag iallafall fått Naturkunskapen och Grafisk kommunikation gjort. Ska se en filmsnutt som resten av klassen såg i fredags på rättskunskapen, men då var jag på elevrådsmöte. Sen är det faktiskt dags att sova.

Torkade kokta ärtor

Jag är så dålig. Sa till mig själv att jag skulle plugga hela kvällen. Hur mycket läxor har jag då gjort? Absolut ingenting faktiskt. Men hur ska jag kunna veta om torkade ärtor börjar "leva" igen efter att dom blivit kokade? Jag får väl leta på internet, hittade inget i fredags, men kanske någon har skrivit något om torkade kokta ärtor under helgen.

Jag ljuger så bra

Cool demonstration igår, drygt 200 pers var vi! Efteråt hade jag en linje i div 4 herrar. En fastlandsdomare var nere och dömde, Håkan. Gick väl okej, inte mer.

Vid halv åtta träffade jag tjejerna och vi gick ner till Olearys. När vi har tio meter kvar hör vi ett högt jublande, Sverige gjorde mål! Vi träffade bröderna Frid där och beställde in mat. Vi pratade om allt möjligt, kollade lite på matchen och störde säkert alldeles för många i deras tittande. Sen när Zlatan gör sista målet ställer sig alla upp och bara skriker och jublar, till och med Agnes!

Vi shottade och begav oss sen till Lillebror en liten stund. Sen gick jag och Li in till Gute. Vi dansade fötterna av oss, bokstavligt talat. På vägen hem träffade vi bartendern från Olearys och pratade lite. Sen somnade jag hemma hos Li.

Klockan 12.00 på Östercentrum

Inte roligt, vaknar med halsen helt uppsvullen, är hes när jag pratar (har testat prata med mig själv eftersom jag är själv hemma). Huvudvärk har jag också. Men ska försöka undanse allt det här då det är demonstration klockan 12.00 och sen efter har jag dömning på Gutavallen. Ikväll blir det även middag och utgång!

Men klockan 12.00 allihopa vill jag se er på östercentrum!


Sverige-Norge och LA Ink

Såg Sveriges match mot Norge. Blev riktigt förbannad, jag vill ju se mitt lands lag vinna, inte förlora. Och allrahelst inte ligga under med 3-0. Nej, och inte blev kvällen bättre av att jag insåg att vi bara hade fryst grädde som jag behövde tina. Inget vidare på tvn heller, har dock hittat till Discovery Channel och LA Ink, ibland blir jag ruggigt sugen på att göra en tatuering.

En positiv sak med dagen är att jag hunnit gjort två saker på min to do-list. Tänkte göra en tredje och fjärde innan jag går och lägger mig. Läste även ett mail på tjelvar nyss, Grafisk kommunikation är inställd på måndag. Har sovmorgon fram till 11.15!

Elevrådsmöte

Elevrådsmöte idag. Nya till styrelsen, jag är ensam tjej. Fast hej, jag är van. Under hela dagmamma tiden lekte jag mest med killar. Ska skriva protokollet nu och göra min beskrivning på en babygunga till Info och layout. Det står först på listan, sen matte hela kvällen. Med ett avbrott för fotboll förstås!

Heja medmänsklighet!

Rädda Barnen info idag angående Polenresan. Så sjukt spännande, alltså det går helt enkelt inte att beskriva känslorna jag har. Jag vill bara köpa ett anteckningsblock, packa ner kameran och sätta mig på flyget. Men jag får vänta. I november åker vi! Nästa veckan kommer Emerich Rooth till Gotland och har föreläsning i Säves aula. Vi ska få prata med honom innan på Kupan.

Efter det två timmar långa mötet åkte jag till den föredetta kyrkan vid Cykel och MC-hallen. Där var det plakatmålning till helgens demonstration. Lördag klockan 12.00 på Östercentrum så visar Gotlands befolkning att dom är för medmänsklighet!

RSS 2.0