.

Ibland blir jag bara galen på allt

LEV LIVET VARJE MINUT!

Mm, man mister en så står där tusen åter
Jag går och shoppar och dricker dyra drinkar
Och jag tänker bara på mig


I like it!

Stockholm, tralala

Imorgon drar jag, Kikki och Molly till Stockholm, precis rätt vecka, jag orkar inte med något vad skola heter. Det ska bli riktigt skoj! Först ska jag bara in på utvecklingssamtal till kvart i fem, sedan ska jag träna (typ tre veckor sen, fy på mig!). Sen hem packa och sova. Stockholm, Stockholm, Stockholm, tralalala!

Uppsala

Inatt kom jag och övriga Gotlänningar hem efter en inspirerande helg i Uppsala. Det är sjukt hur mycket information man kan proppa in i huvudet och hur många vinklar man kan se allt ifrån. I söndags lyssnade vi till Maja Frankel, antecknade som en galning, och vad gör jag? jo, glömmer blocket såklart. Men Sanne lovade att riva ut sidorna och skicka ner och tills det skulle jag få låna Annies.

Fredagen spenderade jag, Li, Annie och Julia i Stockholm, med sällskap av Simon en stund. Älskade kungshallen mat och shopping. Hittade ett par grymma kilklackar på Monki och en zebramönstrad linnesklänning.

Idag var det framtidsdagen, det var en föreläsare som var inspirerande. Dom andra rätt trista, tur att jag fick på två olika med samma bra föreläsare då. Jag tänker iallafall inte lite på slumpen, jag vet att jag kan allt; bara jag vill det riktigt mycket och jag har lärt mig värdefull studieteknik och inte att inte glömma, jag kommer absolut inte glömma att skaffa Green Card om jag ska jobba i USA.

.

Jag känner mig inte riktigt i balans för tillfället. Drabbades av sådan huvudvärk när jag satt på psykologin och inte gjorde matteprovet det bättre. Jag tänker iallafall försöka sova en stund, packningen får vänta till senare.


Scharken Ica Maxi

Nu är sommarjobbet fixat, det blev Ica Maxi, scharken (stavning?). Blev lite paff eftersom dom ringde därifrån runt klockan tio idag och bad mig komma dit idag, när intervjun var slut sa han: okej, från och med nu jobbar du för Maxi om du vill? Så nu har jag sommarjobb, skönt att inte känna panik över det längre.

Men all lycka skall såklart förstöras, köpte lite småtangel till mig själv på Lindex för att fira (Jag firar 7000 dagar idag också förresten), när jag går hemåt efter klivit av bussen kör en bil förbi och splash! säger det över hela mig, av geggsnö.

jag är lat

Hemkommen från ett inspirerande möte med Rädda Barnen. Just nu känns det som vi har många bollar i luften, eller så är det jag som har mycket att göra. Jag har inte en enda ledig helg fram tills påsklovet. Men det är bra, då går det fort. Och vips, så sitter jag och Li på väg till Fuerteventura.

Jag var lat idag, jag gick aldrig på friskis. Var jättetaggad i morse, men sedan när jag skulle åka orkade jag inte. Det borde verkligen finnas pass man kunde gå på, på morgonen. Imorgon skall jag iallafall ut och gå på morgonen, det lovar jag. Det är ju snart löptest med dömningen..

back

Jag är helt slut i kropp och sinne. Var ute i Slite och dömde en Div 4 Dam träningsmatch, jag kan väl säga att jag aldrig dömt en så hög serie. Det blev iallafall mycket springande som resulterade i tre nya skavsår, men så ska det vara, annars är det ingen sport. Men en sak, om man ber om linjemän så är det väl en självklarhet att det gäller hela matchen?

Innan jag åkte ut till Slite hann jag med en liten sväng på ett 70-års kalas. Där fanns den godaste smörgåstårtan jag någonsin ätit, mums!

Jäntelagen

Jäntelagen av Gudrun Hjelte
•  Du skall tro att du är något

•  Du skall tro att du är lika god som alla andra och alla andra lika goda som du

•  Du skall tro att du är lika klok som andra, ibland klokare

•  Du skall veta att du är lika bra som andra. Om du vet att du gör ditt bästa kan du uppskatta dem som är bättre

•  Ibland vet du mer än andra

•  Du är inte förmer än andra men du är enastående som alla andra

•  Du duger till mycket

•  Skratta åt dig själv och din värld, det gör dig fri

•  Du skall tro att många bryr sig om dig

•  Du skall tro att du kan lära andra en hel del och lära av dem

•  Varför? För att du är någon, en som behövsGE MIG VÅR!

Jag lovar, jag är beredd. Det är bara för dig att visa dig. Snälla vår kom! Det är alldeles för kallt ute tycker jag, det är faktiskt mars, och enligt mig en vårmånad. Sen ska vi ju till Stockholm och shoppa, så det måste vara vår då!

Fram till påsklovet är det 19 skoldagar. Det är jättelite, sedan åker jag och Li iväg, wooohooo! Fram till sommarlovet är det 59 skoldagar, känner ni inte hur värmen och friheten är på väg?

25 killar och jag

Tillbaka efter en helg som spenderats i Fårösund med 25 killar. Ja, ni läste rätt, jag var ensam med 25 killar. Men inte led jag någon nöd, jag hade grymt kul. Nu kanske ni är lite nyfikna på vad vi var där för, det var nämligen fortbildning för alla domare på Gotland. Ett roligt avslut på lovet minst sagt!

RSS 2.0