BEFORE WE SAY GODNIGHT

Nu har jag kommit hem från halvstormiga stan. Riktigt kyligt ute faktiskt. Hittade inte nåt särskilt, fyra par skor, varav ett par till Klara och en randig t-shirt på veromoda för 24 spänn.
      Dom visar "allt om min buske" på onsdag, funderar på att gå och se den.

Vet inte om jag orkar eller har lust med att sälja båtar. Jag är så trött nuförtiden orkar typ inte med någonting.


JAG BÖRJAR NOG FÖRSTÅ

image43Ska in till stan nu med nio-bussen. Hade tänkt fynda på kupan om dom har något, annars får jag väl köpa något annat som tröst.


Sen ikväll är det ju eld, skall sälja båtar med RBUF vid kruttornet, sen vet jag inte längre hur det blir efter. Jag får väl se.Jag älskar den här bilden,
den strålar av kärlek och sommar.


VI ÄR ETT GÄNG KORKSKALLAR ALLIHOP

image42Porten, kök, bar och café ringde. Jag har äntligen fått min första "kallelse" till intervju. Skall dit måndagen den 7 Maj, och jag har ingen aning om vad jag skall säga.

Idag har jag verkligen bara tagit dagen till att slappa. Har halvstädat min garderob och bara suttit vid datorn. Nu står en kladdkaka i ugnen, som väntar på att bli färdig och uppäten.

Imorgon tror jag att jag beger mig in till stan, och återigen kollar kläder. Känns som om jag har ganska mycket av det, men man kan aldrig få nog.

Sen på kvällen vet jag inte hur det blir längre, men aja, det fixar sig.

SKA VI PLOCKA KÖRSBÄR I MIN TRÄDGÅRD, DU OCH JAG

Vaknade imorse av väckarklockan klockan halv sju, det är väl precis inte det jag önskar en lördagmorgon. Men upp skulle jag iallafall för jag skulle upp och städa med alla andra RBUF:are på Stora Karlsö. Pappa skjutsade mig till Agnes, där Fia och Johanna skulle hämta oss, sen hämtade vi upp Pernilla.
image41      Båten fick ta oss till Stora Karlsö och sedan en liten fika där. Sen var det bara att ta i med hårdhandskarna. Vi skulle städa vi fyren och stugorna runtomkring. Jag och Agnes var dom som fick bära in och ut saker, så jag har väl troligtvis sprungit några kilometer idag. 
      Efter att städningen var färdig fick vi se oss om på ön och sedan fick vi en "tre rätters-middag". Först sill, potatis och ägg, sen kallops, tillsist småkakor. Båten tog oss tillbaka till den något större ön efter maten.
      Nu är jag trött och tänker bara göra ingenting. Funderar på att sortera ut mina kläder typ, för Agnes gav mig tipset om att Sahara köpte in kläder för 10-20 spänn. Kanske kan tjäna någon kosing där.snälla någon, lär mig att sy!


 


BABE? ÄR JAG EN GRIS ELLER?

image39Kom fram till att till den lila färgen passade bättre med röda jordgubbar.

Proppade i mig en massa mat, så jag fik dåligt samvete och var ute och gick i en halvtimme.

Just nu är jag ganska lycklig för det kom nån modetidning med reklamen, noll498 (ny tidning, se om den är bra), och pappa hade fått hem Klick och Fredag, massor med mumsig läsning alltså.Någon som vet var jag kan
få ta på detta läckra halsband?

DU KAN FÅ MIG HUR LÄTT SOM HELST

image32

Som det kanske märks har jag ändrat stil på min blogg. Färgerna kanske inte passade ihop, men jag orkar inte ändra det just nu. Päronen fick jag inspiration från päron-skorna som Agnes visade mig på Marimekko.

Äntligen helg, och långhelg också. Det är verkligen välbehövligt. Men det blir inte utan skolarbete inte, nej Matte-prov, och Georgrafi prov på ingång. Sedan spanska och engelska.

Jag har insett att det här är ett dåligt år för mig:
1. Jag är reserv till ett år i Spanien.
2. Jag får inget sommarjobb.
3. Det strulade till sig med barnvaktssittandet.

JAG RAMLAR GLADA GATAN FRAM

image15Äntligen torsdag kväll, och imorgon har vi sovmorgon till 11.00 för musiken var inställd. Troligtvis får vi väl tillbaka NK-provet, jag tror det gick helt okej. Problemet är engelskan, jag har läst ut boken, men kan inte min historia.

Jag, Agnes och Linn kilade in till stan på hålan idag, och jag köpte en klänning/tunika på Lindex.

Jag måste än en gång gnälla om sommarjobb, det visade sig att jag trots allt inte fick jobb i Åminne. Så jag skickade iväg några panikansökningar i Tisdags. Men MAX skulle typ vara det bästa sommarjobbet för mig, med tanke på anställningstiden dom vill ha. Så ni som känner dom på MAX, hälsa att jag är toppen!

KNOCK KNOCK KNOCKING ON BUP:S DOOR

Nu ska jag försöka blir lite aktivare här.

I helgen har jag och 11 andra från Gotland, och typ 150 andra från hela Sverige varit på RBUF:s årsmöte i Göteborg. Mycket möte, många nya ord och definitivt många trevliga människor. En lyckade helg, som sagt, förutom alla förseningar med tåg och flyg. 
      På resan gick flyget enligt planerna och allt var bra. Sedan när vi skulle åka tåg rullade tåget igång på rätt tid, men sedan under resan gick ett annat tåg sönder, så alla det tågets passagerare fick åka med vårt tåg. Men sen skulle tre tåg åka på samma spår så vi fick vänta, det var obehöriga på spåret och någin fick åka med ambulans. Tågresan skulle ta tre timmar och vi skulle vara framme klockan 22.17, men tågresan försenades så mycket som sex timmar och vi var framme runt kvar töver - halv 1. När vi sen skulle åka hem på söndagen gick vårt tåg sönder och dom fick inte igång det. Vi fick byta till ett intercity tåg, som går mycket långsammare och vi skulle missa flyget. Men sen fixade dom så vi fick byta till ännu ett annat tåg, som redan var dubbelfullbokat typ, men vi hann iallafall checka in till flyget. Men när vi kom till flyget var det några tekniska felaktigheter, så flyget blev en och en halvtimme försenat. Men det positiva är att vi typ kommer få pengar tillbaka.
      I Göteborg hade vi en häftig "demonstration" på stan, mot psykisk ohälsa. Vi bildade en stor kö på torget vid Brunnsparken och hade plakat med oss, ASBALLT!
image9

läs artikel här:
http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=340960

RÖR DIN LILLA RUMPADUNK

GRATTIS MODO!
hockey är faktiskt roligt att se på.
speciellt när dom börjar slåss.

idag har jag bara slappat,
och lite färg har jag faktiskt lyckats fått.
jag har tillochmed testat studsmattan.

imorgon bär det av för dömning på payex cup, nervöst.
11-manna liksom, hur ska jag klara det?

upp och hoppa nu,
sitter du blir du gul, tjock och ful.
bäst att ta ett extrapass.

PANTA MERA

NEJ, NU ÄR DET INTE ROLIGT LÄNGRE!
jag bara söker och söker sommarjobb hela tiden.
och inte ens är man värd ett - nej tack.
jag som ansträngt mig så jäkla mycket.
paniken börjar närma sig, vad skall jag liksom göra hela sommaren utan sommarjobb?

I'M RIGHT THERE IF YOU GET LONELY

Om du ägnar dagen åt att göra snöänglar så kommer att lösa sig! I
bland vill du bara sova. CSN har blåst dig igen! Du kommer bli bortgift
innan dagen är slut!

annorlunda horoskop som jag hade på playahead, var bara tvungen att skriva med det.

jag gick på ki-jympan idag,
tyckte att jag var jätteduktig som orkade ta mig dit.

det känns som om lovet är på väg att ta slut,
det är imorgon, torsdag, fredag, lördag och söndag kvar.
vilket är jätte lite ju.

idag har jag iallafall varit lite effektiv och skickat in jobbansökan till bik bok,
fixat klart allt med resorna till Rädda Barnens Ungdomsförnuds årsmöte,
ja, typ det iallafall.

IN THE MIDDLE OF OUR STREET


image8
påsk, äntligen PÅSKLOV!
jag har typ livnärt mig på godis dom senaste dagarna,
så nu är jag alldeles uppsvälld och illamående.
men ändå sitter jag med godis alldeles brevid mig.

jäkla snö som har kommit,
igår när jag vaknade och såg den ville jag inget annat än
gå och lägga mig igen.
men imorgon skall det blir mer än 10 grader så då måste
den försvinna.


RSS 2.0