Stress, ångest och press

Jag mår fortfarande illa. Måste ha ätit rejält för mycket popcorn och godis när vi var med i Maries cafe på radion. Eller så är det stress. Stress över att skolan börjar om tre dagar. Jag har ingen skollust alls, kan inte sätta mig ner och ta tag i det. Det går bara inte. Så det är frågan om illamåendet grundar sig i stress, ångest och press. Egentligen är ju skolan en trevlig plats, många ungdomar i ens egen ålder. Men det pressen som man får på köpet som jag inte orkar just nu.

keep up the good work

Jobb idag, helt sjukt att man egentligen överlever 8 timmar med att stå på samma ställe och bara se ut dom dåliga potatisarna. Jag kan erkänna att mellan halv två och halv tre var det väldigt svårt, stod som i dvala. Men vid fikan klockan tre bjöds det på semla, så då fick jag i mig tillräcklig energi (socker) för den sista timmen. Välförtjänta och välbehövda pengar till Fuerteventura.

Sen blir jag galen på mig själv, jag har noll skollust, vilket jag hade de sista två veckorna i skolan. Men till nästa vecka måste jag ha förberett ett tal (instruktion), pluggat till franskaprov, psykologiprov och spanskaprov. Vaknade vid fyra i morse och kände mig nästan tvungen att skriva mitt tal, men trotsade mig själv och somnade efter en timme utan att ha skrivit ner ett enda ord. Just nu lever jag på hoppet att jag gör proven nu, sen kommer det bara bli massa förberedning till Nationella proven, sen åker jag och Li till Fuerteventura (!!), sen fortsätter förberedningen för Nationella proven, sen gör vi dom, och sen sommarlov.

tänktvärt

No podemos elegir cómo vamos a morir o cuándo vamos a hacerlo. Sólo podemos decidir cómo vamos a vivir.

- Joan Báez


.

Yeah, nu har jag lyckats att koppla upp min bärbara dator till vårt internet, laddat hem antivirusprogram och nu återstår att ladda hem nya word.

Jag längtar så jag nästan spricket till vi åker till Fuerteventura, och jag har tur. Pappa ringde för en timme sen och sa att Janne behöve hjälp imorgon med potatisen, 8 timmar = ungefär 800 kronor!!

Los sueños pueden ser realidades

Biljetterna bokade! Fuerteventura, venimos el 6 de Abril. Helt underbart kommer det blir, Li och jag sittandes på stranden med varsin drink i handen. Eller ute på äventyr mitt i stan. Eller utforskar delar av Fuerteventura. Det kommer iallafall bli bäst!

Min och Matildes dator har kommit, senare ikväll skall dom hämtas på Maxi.

Fuerteventura - Las mejores playas del Atlántico

Wooohooo!! Jag och Li har bestämt oss, vi ska åka till Fuerteventura på påsklovet. Vi skall fundera över natten på om vi vågar vara så djärva att ta ospecificierat. Nåt att se fram emot verkligen!

Ikväll har jag även hunnit med att skriva mitt CV och personligt brev. Det som fattas är ett foto, sen bär det av att ragga jobb.

gay1: "kyss mig i arslet", gay2: "nej, är det slut så är det"

Blev en trevlig alla hjärtans dag (inte som jag sagt tidigare att jag skulle trotsa dagen till ära och plugga engelsk grammatik).

Idag var det dags för Gotlandsrevyn. Det roligaste var nog när han som spelade radiopratare rabblar upp en massa nyheter och säger:
"Gotlänningarna har haft stor framgång i DM"
Ingen i publiken skrattar, han upprepar:
"Gotlänningarna har haft stor framgång i DM"
Hela publiken vrider sig av skratt. Eller iallafall jag, men det gjorde jag igenom hela föreställningen.

kloka ord från doktor Phil

"Ska vi vara ensamma tillsammans?"
- Doktor Phil angående att gå på bio


la fiesta de ayer

Igårkväll var en avde bästa på länge. Det var verkligen det som behövdes. Jag tackar alla som gjorde kvällen så lyckad.

Team Sportia Cup

Har ägnat mestadelens av början av den här helgen med att hänga inne i Södervärnshallen för att Team Sportia Cup spelas. Klara har spelat, och dom gick till final. Sen dömde jag pojkar 12, är det inte underbart se små knattar spela? Sen stannade jag kvar och såg dom lite större grabbarna spela. Ida hann jag endast gå upp, äta frukost och ta mig in till Södervärnshallen för dömning, sedan hem för att duscha och äta, sen tillbaks till Södervärnshallen med Annie för att kolla in Herrar A och lite a Damerna. Nu väntar sängen, för imorgon klockan kvart i elva är det dags att åka in igen för att se Klaras final!

RSS 2.0