nässelutslag

Det är då jäklar att jag skall ha sån jäkla otur. Jag har drabbats av någon slags utslag, efter ett besök på akuten i torsdagskväll och en sväng förbi en hudläkare på fredagmorgon konstaterade dom att jag hade nässelutslag som inte kliade. Jag käkar piller som gör mig grymt trött. Man ska redan märka skillnad av pillrena efter en timme, jag har nu ätit dem i 36 timmar och det enda jag märkt är att jag är grymt trött. Jag tror inte jag har nässelutslag, utan nåt annat konstigt dumt.

Jag ser ut som ett monster över hela kroppen.

sakta går det framåt

Jag border verkligen städa mitt rum, men jag orkar inte. Det är för mycket oreda att jag inte vet var jag ska börja. Men jag har iallafall ställt typ tre saker på sin plats idag. Sakta går det framåt.

yo quiero bailar contigo

Igårkväll var jag, mamma och pappa ute hos familjen Ruthström. Vi åt supergott, varför grillar vi aldrig kyckling i vår familj för? Sen drog jag och Susanne iväg till Fidepuben där Spray spelade. Det var roligt, men lite annorlunda mot stan.

Idag har jag jobbat gärnet, till och med övertid med en halvtimma, men pengar; det behövs. Jag fick iallafall nya numret av ELLE (hade någon lämnat kvar i mycket fint skick) och så hittade jag 21 kronor i ett rum. Fast jag tror inte pengarna var menat som dricks, dom hade bara glömt dom.

redig sömn

Mot sängen, eller kanske mammas, dom är ju ute i stugan och det är mycket svalare nere, så jag tror jag tar den istället och får en natts redig sömn.

dame fiesta

Min första körlektion gick faktiskt riktigt bra, det tyckte körläraren också.

Jobb idag, fick mitt schema för Augusti, då jobbar jag sjukt mycket, men det har jag bett om. Sen tog jag min cykel hem, och kom hem klockan sex. Imorgon blir det tofta med lite folk, sen på kvällen ut till familjen Ruthström och sen ska jag och Susanne till fidepuben troligtvis.

tampoco que me des bombones

No te pido que traigas flores
tampoco que me des bombones
yo sólo quiero una caricia
que me digas que tú me quieres
no te pido que te confieses
ni que prometas ni que reces
yo sólo quiero que me digas
que no hay mujer que más admiras

kvällshäng

Igår var det häng med Agnes på strandpromenaden, sen kom Alex och Max, vi pratade en stund, och begav oss sedan till lillebror. Tack och lov fanns det möjlighet till dans, men jag känner ju typ inte igen någon alls svensk "fest" musik. Tillsist slutade alltihop med att jag tog min cykel hem mot Stenkumla, och jag anlände hemma klockan fem. Jag var inte lite död imorse när jag skulle fixa iordning mig till att följa med ut till stugan under dagen, men jag fixade det.

Imorgon väntar första körlektionen, lite nervös. Tänkte bege mig mot sängen, körlektionen börjar trots allt klockan 7.00. Sen jobb.

första utekvällen

Nyttiga dagen igår (till en början iallafall), cyklade in till stan för lite ärenden och träffade Agnes, sen cyklade jag även hem. Senare på kvällen gick Ida och jag ut på krogen, första gången sen jag fyllt 18! (I Sverige iallafall). Vi gick först till Innergården, vi blev fotade, sedan drog vi vidare och träffade i stort sett alla gamla klass 96-grabbar, drack vårt vin, och gick sedan till Bur. Där träffade vi Idas stockholmskompis, vi hamnde i VIP rummet, träffade Freja från topmodel (som jobbade där) och dansade. Mycket trevlig kväll.

Ninnie och Ida


Ett tips, ha inte tubklänning och dansa som en galning, då ramlar halva klänningen av i stort sett!

mot sängen

Hemkommen från stugan där jag umgåtts med Agnes, familjen och lite släktingar, after beach blev det, en massa mys och även en stund på stranden. Sen jag kom hem har jag hunnit med ett bad, och nu ska jag dra mig mot sängen.

vi som aldrig sa hora

Kom hem från jobbet för två timmar sen, jag ska laga mat på creme fraiche, men vill ha en tofiskröra. Kan inte receptet, varken mamma eller pappa svarar i mobilen. Är inte mobiler till för att man ska vara lättillgänglig alltid?

Lånade två böcker på biblioteket igår; Mari jungsteds Den du inte ser, och en annan; Vi som aldrig sa hora. Läste ut Vi som aldrig sa hora på tre timmar, den var rysligt bra. Läs den allihopa!


dagslön på runt 700 spänn och åtta kronor dricks

Ser just nu på det sociala spelet, verkar ganska intressant, fast med humor. Man kan alltså hålla upp en dörr i sju sekunder utan att det blir några konstigheter.

Idag jobbade jag igen, till en början hade jag 10 avresor och 6 stannarum, det är sjukt mycket. Inte blev det bättre av att ett stannarum blev en avresa, alltså 11 avresor och 5 stanna tillsist. Men jag hann precis göra klart alla avresor med ankomster till klockan tre då gästerna är garanterade att få checka in. Dagen har medfört en dagslön på runt 700 spänn och åtta kronor i dricks.

600 spänn idag

Yey, det går rätt bra med min GI-diet. Eller iochför sig tillåter jag mig frukt och jordnötter, men inte i mängder. Har faktiskt tappa det mesta sötsuget. Fast en kokosdröm skulle ju inte sitta helt fel, men inte heller avokado med skagenröra.

Idag jobbade jag första dagen, riktigt kul. Nya kläder har vi fått och så fick jag komma på informationsmöte. Där fick jag reda på att vi har tystnadsplikt om vilka gäster som bor där, jag som hade tänkt berätta vem som vi knackade på hos dörren idag. Liten besviken är jag på att jag inte verkar få så många tider, mindre än förra året. Men glad är jag iallafall för att det verkar som om lönen kommer ligga på 75,50, jag trodde den skulle ligga på nåt run 72 kronor. Alltså skall jag ha tjänat 600 spänn idag, great!

tortyr

Det är så varmt i mitt rum att man inte kan sova, det är tortyr att vakna klockan sex och att man inte kunna somna om.

GI-dieten börjar idag

Officiellt har jag börjat på min GI-diet idag. Måste komma i jeansen nu eftersom det är sånt icke-sommarväder i Sverige, och då behövs jeans. Det har gått bra, jag åt min omelett i morse, dock blev det bara med ett ägg eftersom det var det sista, sen drack jag vatten. Nu ska jag ut och gå för jag känner kak-suget komma, då är det lika bra att inte vara inne i huset. Sen ska jag göra avokadosallad med räkor, tillsist ska jag verkligen fixa klart garderoben så gott det går. (Den har en tendens att vara lite för liten).


RSS 2.0