Punkhelvete!

Dagen började ju sämst. Hade ställt klockan på kvart i sex, vaknar då, stänger av alarmet, OCH VAKNAR 3 MINUTER I HALV SJU! Det var bara att sätta på sig kläder, borsta tänderna, göra en matlåda och springa ut till bilen. Jag var o god tid ändå, tjugo i sju satt jag i bilen, körde iväg. Märker under färden att den drar otroligt mycket åt vänster och hela bilen skakar, kändes som jag satt i en skokartong. Inte kunde jag gasa upp heller. Efter fem kilometer känns det som en stor isklump lossnar från bilen och jag tror att nu blir det lättare att köra, men icke. Jag ringer pappa som säger: Stanna för i helvete! Jag stannar, vad upptäcker jag. Punkhelvete på vänster framdäck. Igen.

.

Sjukt trött och min hosta verkar inte ge med sig. På sjukvårdsupplysningen sa de att hostan kan sitta i sig 2-3 veckor, ja, då är det väl bara 1-2 veckor kvar!

Askkopp

Mina väskor hittade tillslut hem idag. Var en jättetrevlig man som körde ut dem och hjälpte mig få in dem i huset. Två timmar satt jag och slog in paket. Sen tänkte jag packa upp alla kläder, och till min förfasan upptäcker jag att allt luktar rök. Det måste vara för att i Spanien rökte de även inne i huset, men att jag inte märkte att kläderna fick lukten för att jag bodde i den. Men nu, usch, jag har gått omkring och luktat som en askkopp.

Jag i Sverige, väskorna? I Barcelona!

Har kommit hem till Sverige. Dock har inte mina väskor det.. Fast ingen fara, det tråkiga är att det nog inte kommer hem till jul, så julklapparna får alla i efterhand isåfall! Jag är otroligt glad att jag slapp släpa på det. Har träningsvärk i armarna av det lilla jag fick släpa på dom, så hade lite turen med mig.

Imorgon ska jag ge mig ut på sminkshopping, eftersom de har väskorna.

Inte ens ett tack

Oj, vilket adjö man fick av mamman. För det första, dom skjutsar mig inte till flygplatsen. Har inte direkt frågat, men pratade med förra aupairen som sa att de inte brukar göra det. Jahopp, jag får iallafall sova i hennes lägenhet inatt. Iallafall, fick en snabb kindpuss, sen sa hon vet inte om vi hinner ses mer och sen gick hon. Jag har alltså tagit hand om hennes bråkande ungar i fyra månader för minimilön, och inte ens ett tack eller God Jul! Jag försökte iallafall med, när kommer du tillbaka, jag kan ta en senare buss etc. Men hon verkade inte bry sig värst.

Hur ska jag lyckas med det här?!

Nu är det dags att ta tag i packningen på allvar. Sista natten i sängen i Tomares, och sen åker jag in till förra aupairens lägenhet och sover där! Hur ska jag lyckas med det här?!

Sista utekvällen!

Igår var det tårttävling och min sista utekväll i Sevilla. Jag kommer trots allt sakna stället, har träffat så otroligt fina människor, som verkligen har ett stort hjärta. Att man kan tycka om så många personer efter bara fyra månader, det är helt otroligt! Det sorgliga är att jag kommer tappa kontakten med många och rädd för att tappa kontakten med alla. Jag är så dålig på att hålla kontakten när man inte kan träffas. Men Anais och jag har sagt att vi kommer ses igen, någon gång, om det så är i Sverige, Frankrike, Spanien eller i någon annan del av världen! Innan hon gick från klubben gav hon mig en fickspegel med en liten kam inbyggd, i form av en ett chokladkex med vit fyllning. Det kändes så hon och det gjorde ont i mitt hjärta. Idag tog hon bussen mot Madrid för att sen åka hem till Frankrike.

Lutar mer och mer åt att jag åker hit på Ferian. Pratade med en som höll i skolan som sa att de ska öppna ett vandrarhem/lägenhet i Mausschools anda. Och att det är helt nytt och jag har en plats där isåfall! Finns trots allt flyg som bara kostar 2000 kronor!

Nu dags för tårttävling!

Nu tar jag min tårta och går till metron!

Lite regn bara

Jag har inte orken att gå ut, ifall att affärerna är stängda. Regnar ju? Då stannar ju hela Spanien upp. Helt seriöst så ställer man in fotbollmatcher om det regnar. Och då menar jag inte att det regnar, åskar och blixtrar, utan lite regn bara.

Min tårta gick sönder!

Jag gjorde två tårtor, en till familjen och en till att ta med till tävlingen. Den andra jag gjorde gick totalt sönder. Gjorde rulltårta fylld med persika, banan och vit choklad. I och med att det är rulltårta måste rullen hålla sig hel, icke, den gick sönder. Säkert för att jag försökte proppa i så mycket som möjligt. Så det kommer se ut som en sörja det jag serverar. Men fan vad gott det var!

Está lloviendo!

Gick upp tidigt, duschade och fixade mig. När jag ska springa iväg hör jag dem säga nerifrån: Está lloviendo! (Det regnar!). Var bara att stanna kvar inne, för av erfarenhet vet jag att det inte finns några marknadsstånd där när det regnar. Jäkligt synd, jag var tvungen att ha en grej där, nu vet jag inte hur jag ska lösa det..

Tårttävling

Ingen utgång, är alldeles för trött. Sen tänkte jag bege mig till marknaden relativt tidigt imorgon. Sen måste jag hinna baka tårtorna (tårttävling imorgon). Sen är det väl kanske dags att ta tag i packningen på allvar.

Estoy muerta

Känner mig så trött att det känns som om kroppen ska falla ihop närsomhelst. Jag vill hem!

Which is worse?

A lie that draws a smile or a truth that draws a tear?


(Från bästa julfilmen just nu: Miracle on 34th street)

Försöka går alltid!

Slängde iväg två CVn också, förväntar mig inget. Fast försöka går alltid.

Thailand, here I come!

För jag har bokat biljetter, för jag har bokat biljetter, för jag har bokat biljeeeeetter, till Thailand!!

Efter min panikattack att priserna höjt mellan 2000-4000 så upptäckte jag nu att de sänkts tillbaka till ursprungliga priset. Så nu är det köpta! (Om någon vill ha något hushållsarbete utförts, typ strykning, tvättning så är jag inte allt för dyr och jag har många timmars erfarenhet! You know where to find me!)

Bara fyra dagar kvar!

Bara fyra dagar kvar, bara fyra dagar kvar, bara fyra dagar kvar!

Kläderna på

Ännu en dag till ända. Ska försöka att inte somna med kläderna på inatt också. Somnade nämligen med dom på inatt, och vaknade klockan sex på morgonen och upptäckte det. Och då kände jag att, om det bara är två timmar kvar tills jag ska gå upp är det inte värt att sätta på sig en kall pyjamas.

Mitt personliga brev till Handelshögskolan

Sitter och skriver på mitt personliga brev till Handelshögskolan, för att söka in på särskilda meriter. Det ska börjas i god tid! Så jag kan låta typ 100 personer läsa och kritisera det, så att jag verkligen verkligen verkligen kommer in! Jag vill inte plugga upp mina betyg, det tar bara på krafter, tid och pengar. Men att skriva om mig själv och vad jag gjort på minst en A4-sida blir tufft. Jag har en tendens att bli långrandig. Den som gärna vill läsa kommenterar i fältet, okaj?

Enormt sug efter tonfisk

Usch, jag mår så illa. Inte ens yoghurt kunde bota det, och då tog jag ändå med jordgubbssmak. Kan det att ha att göra med att till frukost åt jag chokladbollssmet? Nu känner jag bara ett enormt sug efter tonfisk och majonäs blandat på rostad macka. Men jag har tagit två tonfiskburkar på en vecka, vet inte om jag vågar ta en till..

Tårttävling

Nu drar jag till Carrefour och inhandlar saker till tårttävlingen vi ska ha på lördag!

Lär ju blir en massa annat som jag handlar också..

Ung och Bortskämd

Har Ung och Bortskämd maraton. Helt sjukt. Medans vanliga ungdomar drömmer om att flytta hemifrån, så älskar de att bo kvar hemma.

Bara en vecka kvar, bara en vecka kvar, bara en vecka kvar..

Jag tror ingen kan förstå hur jag har det här. Visst alla mammor säger att alla barn är så här, men jag tror bannemej inte det! Jag förstår för det första inte hur man kan skapa så mycket oväsenden, slåss så mycket och helt totalt stänga av öronen. Visst jag själv har gjort det där också, men sånt oväsenden som de för, det är som att de har tagit alla kastruller och sitter och slår med en såssked emot dem, och då menar jag att de slår på ALLA kastrullerna samtidigt. Dom är två små pojkar, eller små, 7 och 10 år tycker jag att då börjar man växa upp. Man förstår att om man tappar nåt på golvet så plockar man upp det. Men icke, här måste man berätta att de måste plocka upp det.

Jag fick helt seriöst krupp förut. Satte dom i två olika rum, gick till köket, tog burken längst in i skafferiet som gör en krämig choklad (dock billig variant så det blir inte så bra), och hällde rent ut sagt i mig det. Nu äter jag på en muffins, tycker dom inte ens är goda, de smakar industri. Men jag orkar inte med ungarna, måste ha socker..


Cheap

Glömde förresten berätta. En klippning och färgning kostade mig 33 euro, dagens kurs 288 kr. Så mycket får jag betala för en klippning i Sverige!

La peluquería

Klippte håret idag. Oj, vad blond jag blev. Aja, det kan väl vara bra inför Thailand kanske! Själva frisyren blev en annan också, är inte det lättaste att förklara hur man vill ha det. Så när hon hade klippt klart frågade hon om det var bra, och jag sa: nja, lite kortare uppklippningar. Och så tog hon fem centimeter på en gång. Men det funkar.

På bussen hem somnade jag i några sekunder och hann under de sekunderna drömma litegrann. Drömde att någon sa till mig att temperaturen stigit till 41 grader (på spanska såklart).

Still tired

Fortfarande sjukt trött trots att jag sov hela siestan. Drömde om terrorattacken i Stockholm..

Bara en vecka kvar här nu, ska bli otroligt skönt! Ungarna tar kål på mig.

Estoy frita

Helt sjukt hur man kan vara så jäkla trött..

Datorn

Jävla skit, försöker att rensa på datorn så den blir snabbare. Och visst så verkar den bli det, men verkar ha tagit bort någon viktig fil (eller okej, i skrivandes stund slocknade datorn tre sekunder och sedan blev den återställd). Jag behöver Markus!

Förresten har jag läst om terrordådet. Lilla Sverige att åka ut för det, och i jultider!

Julklappsshopping!

Ont i knäna. Ont i ryggen. Och fortfarande ont i huvudet, har haft ont i tre dagar nu. Helt seriöst, igår hade jag inte höga klackar, utan ballerinor, för att jag inte skulle få ont. Och vad har jag ont någonstans efter ballerinorna? Ja, i knäna och ryggen. Är typ förlamad, gör så sjukligt ont!

Dock tog jag mig till marknaden idag igen, fick lite julklappar inköpta och till amigo invisible (secret santa/hemlig julklapp eller nu hur vi säger i Sverige).

Hemma från el mercadillo

Hemma från marknaden, att det vara så sjukt svårt att komma på julklappar..
Hittade iallafall en! Och sen en massa annat!

Nu dags för dusch!

Nackdelar med min nya spontanitet

Packade precis min resväska hem, 23 kg. Och då har jag fått ner hälften typ. I vikt är det nog mindre än 23 kg kvar, dock har jag vissa julklappar som tar enorm stor plats.. Var ju inte det smartaste att köpa den julklappen och sen bestämma sig för att åka hem, sådär utan planering..

Flamenco

Sjukt trött jag är. Ont i huvudet också. Men ikväll blir nog ganska lugnt, ska se flamenco vid 23/24. Sen blir det nog faktiskt sängen. Ska till marknaden imorgon, I love!

Nu är ungarna med sin faster och farmor. Så jag är själv i huset, så otroligt jävla skönt!

Estoy frita

Bullshit om att jag skulle vara mindre trött nu. Är väl det som gör familjen lite stött, därför jag försöker leva ett liv trots att jag är sjukt trött. Men vet ni vad jag gjorde idag när jag kom hem? Jag satte på datorn, loggade in, allting låste sig. Så jag somnade, sittandes, med huvudet på datorn. Är det normalt för att göra det kl. 14 på eftermiddagen? Nej! Är det normalt för en 20-årig tjej? Nej!

Minst en timme.

Jag blir galen på att jag fått löss när jag är 20 år. Och inte hittade jag några löss i Eduardos hår. Det måste ju ändå komma från barnen, vem ska jag annars fått det ifrån? Det som är störande är att det inte kliade innan jag inte visste om det, men nu kliar det som attans fast jag kammade jättenoga och använda halva flaskan med medel. Stod i minst en timme och kammade håret alltså.

Jävla skit!

Jag är tjugo år, snart 21 och jag har fått löss. Har aldrig haft löss i hela mitt liv och jag har inte märkt någon skillnad på mitt hår/hårbotten. Och det värsta var att jag fick reda på det när jag var hos frisören, skulle färga håret och klippa det. Och då sa hon: Du har löss. Jag kan inte färga ditt hår och klippa det, får inte göra det enligt lagen för då kan jag få löss och smitta till andra. Och great! Jag som ville vara fin till jul och INTE ha nyklippt hår, hatar nyklippt hår. Men antingen har jag nyklippt hår eller så klipper jag det inte och färgar det själv..

Vi tar det på fredag.

Gissa om jag kommer vara helt död imorgon. Shit. Kommer inte komma upp. Inte har jag gjort min uppsats heller, men jag är inte den enda. Vi elever bestämde oss för att fredag är inlämningsdag istället!

Now they started!

Idag började de leta ny aupair. Det känns som de anklagar mig på nåt vis, fast ändå inte. Idag var allt lite normalare mellan mig och mamman iallafall. Men pappan var tystare än normalt. Det känns ändå jobbigt att lämna dom, har trots allt bott med dom i nästan fyra månader. Då skapar man ett speciellt band. Men idag kanske jag är lite extra sentimental därför att vi klädde julgranen tillsammans.

Jag köper det bara inte!

Vaknade precis. Av att någon skrek. Bara sådär helt utan anledning. Det är jäklar hur mycket uppmärksamhet man kan söka. Det kan jag köpa. Men att jag inte har någon dörr, det köper jag inte.

Movienight

Har precis avslutat film nummer ett, The last song. Underbar! Nu är det dags för The virgin i Juarez, har skjutit upp den filmen hur länge som helst nu! Let's see om den är bra.

........

Nu är ungarna på kalas och jag får vila. Sjuk jobbig stämning mellan mig och föräldrarna, vågar knappt prata med dom..

.......

Att jag ens utsatt mig för detta i nästan fyra månader. Ingen som lyssnar på mig. De beter sig som apor, skriker och gapar, bara för att föräldrarna inte är hemma. Jag fattar inte..

......

Då var man uppe igen. Första kontakten med familjen efter att jag pratat med mamman igår om att jag ville stanna i Sverige. Inge vidare större konversation. Mer Ninnie, när pojkarna vaknar så måste dom göra läxorna. Och jag: okej!

.....

Var iväg och tog ett glas med tre fransyskor. Jag kommer sakna alla här, men känner ändå en lättnad över att komma hem. Nu ska jag sova. Tänkte gå upp åtta imorgon, för vet inte när jag börjar (eftersom de inte pratat mer med mig ikväll). I värsta fall får jag väl sätta på en tvätt.

Ett samtal senare..

Nu har jag pratat med Amaya. Gick inte som jag väntat. Ett samtal på mindre än minuten, gick ungefär såhär:
Hon: Vad ville du prata om?
Jag: Jag har funderat mycket i helgen. Jag vill stanna i Sverige när jag kommer hem.
Hon: Jag trodde att du kände dig bättre nu. Vi är nöjda och glada över att vi hittat dig.
Jag: Nej, fortfarande trött, tror det här är en dålig epok i mitt liv att vara aupair.
Hon: Då får jag börja leta imorgon, kommer vara helt upptagen med att leta.
Jag: Om ni inte hittar någon som kan börja i januari kan jag återvända och sen åka tillbaka till Sverige, jag vill inte lämna er utan aupair.
Hon: Jag måste duscha nu.

Yes. Hon verkade arg-besviken. Hatar att göra människor besvikna! Men någon gång måste jag prioritera mig själv!

....

Dagshoroskop - måndag 6 december

Du kan nu ta ett kliv rakt ut i det okända och släppa taget om något som inte är bra för dig. Du är strängt upptagen med dina egna tankar.

Veckohoroskop - vecka 49

När Mars träder in i ditt tecken tidigt under veckan, får du ett energitillskott som stimulerar dina målsättningar och ambitioner än mer än normalt under de närmaste sex veckorna. Människor kommer till dig nu med akuta angelägenheter och förväntar sig att du vet vilka konkreta åtgärder som måste till för att lösa dem. Det kan också bli klart att vänner eller kollegor helt enkelt har varit oansvariga och lovat för mycket. Det förekommer också en del käbbel inom familjen. Hur som helst kommer du inte undan att behöva fatta tuffa beslut under månaden, så ju tidigare du börjar blotta tänderna, desto bättre. Hårt arbete och kompromisslösa principer kommer att vara utmärkande för ditt beteende och din attityd framöver.


...

Det värker i huvudet, i bröstet och jag har svårt att andas. Har svårt att bestämma mig. Jag kan ibland vara den veligaste personen i världen. Om det gäller saker som rör mig. Men gäller det andra personer så brukar min magkänsla fungera utmärkt och jag vet vad som är bra för den personen. Har suttit och diskuterat detta med mor och far och med Frida. Det är ju helt klart att jag bör åka hem. Men varför är det något som säger emot mig själv?

Ibland förstår jag mig inte på mig själv..

trivs, fast ändå inte..

Jag trivs inte i min familj, fast jag ändå gör det. Det känns som jag måste gå på tå hela tiden och alltid vara beredd på "något". Det är utmattande, riktigt utmattande. Jag funderar ärligt på att åka tillbaka efter jul (biljetten är ju redan bokad) och sen vara här i en månad, sen åka hem och sedan åka med Agnes och Li till Thailand. Men det känns tråkigt att lämna tjejerna här.. Jag har även funderat på om jag skulle kunna hitta ett jobb, då menar jag ett jobb där jag går till ett jobb och sedan bor i min lägenhet. Det känns svårt, men hörde mig lite för igår och då sa dom att eftersom jag kan prata tre språk grymt bra så har jag alla möjligheter!

..

Har haft en helvetesdag, min tankar bara bekräftades och har inte orkat med det. Bröt ihop lite grann efter en fika med Judie. Men ikväll ska vi ha roligt!

.

Familjen erbjöd för en timme sen att jag kunde följa med till strandhuset. Jag ställdes inför ett val, att stanna här och gå ut och träffa kompisarna och kanske åka till gibraltar på måndag eller åka till stranden. Helt plötsligt kunde jag inte bestämma mig. Det gnager i mig och jag mår dåligt över att behöva välja. Sa till sist att jag stannar och nu sitter jag och lipar och bara vill hem! Vad fan är det som händer med mig?!

Ovisshet

Vaknar upp med ett ryck, barnen som inte kan prata tyst och jaga fasar över att jag inte stängde av elementet under bordet igår. Måste gå ner och kolla, men jag är ändå säker på att jag gjorde det.

Vaknar upp illamåendes också, inte min dag alltså. Känner att jag lever i en ovisshet och jag gillar det inte för fem öre!

Rent ut sagt: skitungar

Jag börjar bli jävligt trött på att ungarna inte lyssnar. Jag fattar inte hur två små rent ut sagt skitungar kan få mig att känna mig så liten ibland. Hur man kan ignorera en människa som frågar något, och då handlar det inte om jobbiga frågor utan om de har någon önskerätt de vill ha ikväll eller vad de vill äta till frukost. De lyssnar inte ett jota, var tvungen att bli arg som vanligt för att de skulle gå i säng. Mina ungar ska aldrig bli så, no way!

La policia

Jag testade att gå över en större väg idag, har sett andra gjort det så har antagit att det är okej. Men icke, jag har ju den oturen så att polisen kör över den vägen just när jag går på kanten av den! Världens tutning fick jag och en rörelse med handen som sa: "vad fan tror du att du håller på med?". Jag skyndade mig av vägen och forsatte vägen hemåt. Det måste betyda att det inte är okej, vilket betyder att jag inte kommer göra det igen. Men hade varit jäkligt praktiskt om de kunde bygga en gångväg parallellt med den vägen!

Julstämningen på topp!

Har varit STORA missförstånd ikväll. Men alla sa förlåt till alla och så kramades vi. Vi var lite busiga också och satte oss i salongen och åt kvällsmat och tittade på film, vår lilla hemlighet, schh.. Sen läste jag en liten julsaga för dom och det sista dom säger innan dom somnar är. Ninnie, imorgon kan vi väl starta en blogg som vi tre kan skriva i om vad vi gör om dagarna? Och visst är jag på med det, skriver adressen här om det blir någon. Fast den lär ju skrivas på spanska, eller kanske engelska. Lyckades förresten charma till mig en godnattkindpuss av vardera dem. Fast lite rädda var dom för mina tjejbaciller!

Nu ska jag se det andra avsnittet av julkalendern, har precis sett det första. Har mina fyra ljus tända och julstämningen är på topp just nu!

Yey!

Hur jäkla svårt är det att göra sina läxor?! Blir helt seriöst galen!

En annan sak som inte gör mig galen. Nu är det helt fixat med dömningen! Jag var där idag, och såklart kände dom igen mig; blond, tjej, utlänning, och domare! Fick skriva under och på tisdag ska han ringa angående kläder och tillbehör. Vet inte hur det är i Spanien om jag kommer få betala för kläderna eller om jag får dem.. Och en annan ruggigt bra sak. Jag får gå på linjen, jag trodde jag skulle få gå ner och dömma småknattar i typ 5- och 7-manna, men nej, linjen blir det! Yippie!

Hel omöjlig dag!

Sitter och gör läxorna med ungarna. Blir helt seriöst galen på dem. Idag är dom bara krångliga och bråkiga. 100% uppmärksamhet ska de ha också, båda två, samtidigt. Helt omjöligt alltså! Hel omöjlig dag. Och jag är själv hela dagen, det är inte så att jag blir avbytt halv tio som vanligt, för idag så ska jag jobba "natt" för föräldrarna ska på kalas.

Röjt

Nu har jag röjt lite i mitt rum. Ska ta tag i det sista en annan dag, men nu hänger och ligger det mesta på sin plats.
Köpte en klänning och ett par skor idag, dumma mig, det var julklappspengar egentligen. Men men..

Spansk-Engelska

Finally är dagen slut. Måste bara delge mig en sak. När jag tänker på att jag ska prata med någon, till exempel tänkte jag på jul och att jag skulle prata med min lilla kusin Samuel som är nästan lika gammal som Eduardo här. Då tänkte jag att vi skulle prata på engelska. Sen började jag tänka efter; Ninnie, stämmer det här verkligen? Brukar du prata engelska med honom? Jag har fastnat lite i Spansk-Engelskan alltså..

Suckers

Ni som inte köpte Volvo-aktier efter finanskrise, bad for you! Mina har stigit hela 71 procent, och mer lär det troligtvis bli!

Det blir nog ingen fotboll idag..

Sjuka väderskillnader har vi här. Dagen började med regn, och på bara några sekunder blev det blå himmel och strålande solsken. Som höll i sig fram till två tiden, då det sedan blev monligt. Nu är klockan fyra, himlen är gråtäckt av moln, det mullrar och HAGLAR! (dock är det runt 5-10 grader).

Tror inte att det blir någon fotboll för pojkarna idag..

Galletas de jengibre (sabor de naranja)

Precis ätit mat, ändå sitter jag med julmust (ja, det fanns!) och pepparkakor med apelsinsmak. Jag är nog allt lite konservativ av mig, föredrar vanliga pepparkakor! Men de lär nog gå åt ändå..

Vet ni vad som fattas? Lussebullar!

 


Känner mig effektiv!

Det jag hunnit med hittills idag:
  • Varit hos doktorn för att få något intyg på att jag är kapabel att sporta.
  • Duscha (kändes som en jäklig viktig punkt)
  • Lyssna på julmusik (samtidigt som jag duschade, stackars grannarna, min sångröst..)
För någon annan skulle det här kännas som jäkligt lite. Men för att vara onsdag (love onsdagar), då jag inte har spanskaklass, så är det här typ 300% mer än vad jag brukar göra. Normalt brukar jag bara sova onsdagar.

Och vet ni vad som väntar nu?
IKEA! Ska träffa Frida för att kolla lite på IKEA och fika där. Känns som det blir en effektiv dag. Ska försöka hinna plocka iordning lite också!

I did it!

Aj, säger jag bara. Fyfan vad ont det gjorde. Fast efter ett tag domnade benen bort och blev rödprickiga. Nu hoppas jag vaxningen håller jävligt länge! Läste att man ska plocka bort de hårstrån som är kvar med pincett för optimalt resultat, vi får väl se om det finns ork till det..

RSS 2.0