Hela världen är så underbar om man är korkad, tom och glad

Ibland bara jag älskar livet. Vet inte varför jag känner så just nu, har haft en ganska tröttsam dag och varit på dåligt humör. Kan det bero på hämtpizza och chokladpudding? Skulle jag inte fått parkeringsböter skulle mitt liv vara till 95% perfekt tror jag tamejfan!


Säg, är det långa nätters fara att se det man vill se och vara den man vill vara?

Har lugnat ner mig angående parkeringsboten, fast jag har ändå klagat. Sen sa pappa precis att min farmors kusin jobbar där, han skulle kanske nämna det för dom. Jag tycker han ska det!

Ikväll vet jag inte vad som händer, vill ut men tänker inte betala inträde någonstans. Men sen ska jag dela ut Metrotidningar imorgon och vill vara pigg till det.

Nu ska jag iallafall ut och springa, sen ska jag göra revbensspjäll och potatisgratäng till mig och Matilde. Första middagen vi kommer äta tillsammans sen vi typ fick sommarlov.


Inom loppet av mindre än ett år har jag hunnit med..

att få parkeringsböter, två jävla(!!) gånger! 550 spänn denna gång för att jag skulle sova i stan, och alla besökandeparkeringsplatser var upptagna. Jag menar, jag kan ju inte ställa mig på en reserverad parkeringsplats. Men någon har alltså varit vid min bil och satt dit parkeringsböter mellan 22.32 och 22.42, för att jag inte stod inom markerat parkeringsområde. Pengarna kommer gå till ett privat företag i Uppsala (vad har dom att göra här egentligen?).

Så dagen började inte så bra som den kunde ha gjort. Men igår var iallafall en toppenkväll. middag hos Li först, 18 år nu! Sen drog vi till Gute och dansade. Idag följde Li och Agnes med mig hem, och vi har tröstätit på grund av parkeringsböterna.

Just like lalala

Nu har jag arbetat min beskärda del för idag och tänker sova en stund. Det förtjänar jag.

Jag fattar allt och ingenting

Utgång igår, innan käkade Agnes, Simon, Jonathan och jag hos Jonathan. Sen spelade vi Med andra ord.

Idag har varit en utmattande dag, kan väl säga att jag fått en del att tänka på. Sen jobb i fem timmar. Agnes var här nyss, vi slappade bara och åt dammsugare och drack juice.

Welcome back to the world and internet!

Hej Ninnie Karlsson och välkommen tillbaka till världen!

Ja, så kan man lätt tänka sig att det kunde ha stått skrivet när jag öppnade internet explorer och upptäckte att internet fungerade (!!) efter att ha legat nere i tre dagar. Har verkligen känt mig utanför världen och jag höll på att övertrassera mitt bankkonto. Men nu är det fixat med ett panikbesök på handelsbanken, det var iallafall ingen kö.

Dagen idag har spenderats med att hitta födelsedagspresent till Li, shoppande på rean (två koftor, en t-shirt, ett par skor och en bikini för drygt 300 kronor) och servering av vildsvin på tornerspelen. Men nu ska jag sova, och jag antar att jag kommer drömma (oftast mardrömmar) som jag gör varje natt, drömde inatt att jag flyttat till Stockholm och var på väg hem efter en utekväll och att jag höll på att bli våldtagen. Någon som kan tyda (mar)drömmen?

helvete, helvete, helvete, helvete, helvetes jävla skit!

Det blev trossen och sen Lillebror efter att vi konstaterat att prismässigt kan vi inte spela i bratsens liga. Jag vägrar betala inträde som tekniskt sett skulle kosta mig mer per minut än vad jag tjänar i minuten på jobbet. Det var iallafall trevligt!

Otroligt stressigt idag på Maxi. Och den där (JÄVLA!) kycklinghyllan rasade isär tre gånger, TRE GÅNGER! inom loppet av en halvtimme. Det resulterade i ännu mera stress, förstörd kyckling och några svordomar.

Sommaren är Guds sätt att säga: "Låt oss ställa till med fest!"

Jobb mella åtta och ett, sedan en sväng på stan. Hittade en tunika och massor smycken, sen en sväng införbi Öb för hårspray och cashewnötter. Ikväll blir det utgång! Agnes kommer hit halv nio och vi ska sjunga sing star och dricka vin, as usual. Vi ses i dimman!

Jag ser ljuset.

Härlig arbetsdag, det är faktiskt inte så farligt när dom två första timmarna väl gått så springer tiden bara iväg. Jag kunde haft minst en sysselsatt timme till innan jag gick, sjukt vad folk köper mat! Fast sen handlade jag själv, kunde inte bestämma mig så det tog dryga timmen. Till kvällsmat blev iallafall stekt (kan inte grilla) flintastekskotlett, potatissallad och pärltomater. Till efterrätt tre dammsugare (Agnes, nu kommer jag gå upp två kilo igen!!).

Tror jag kommit på en riktigt bra affärsidé, den kan möjligtvis vara för nischad. Men jag ska nog diskutera den med mamma och se vad hon säger. Jag tror att den nog skulle funka.

Åtta timmars arbetsdag väntar, kom och köp kött!

Blev ingen utgång igår, vi skyller det på vädret. Jag och Agnes satt hemma hos mig istället och pratade och åt paj, dammsugare och körsbär. Tur var väl det att det inte blev någon utgång, för jag somnade i soffan.

Nu blir det frukost, en lång dag på jobbet väntar. Eller okej, det är en normal arbetsdag för de flesta människor, och ett sånt pass har jag fått. Det är jag glad för.

Om folket inte har bröd, kan de ju äta kakor.

Mmm, mmmmmmmm. Gjorde precis den godaste hallonpajen på länge!


Jag vill ha kakan som jag äter kvar på bordet hela långa livet.

Dagarna rullar på, och nu har vi haft sommarlov i en månad. Har avslutat mina jobbtimmar hos Solfrukt med sista passet idag, och jag förväntar mig en stor smarrig lön trots de fåtal timmar jag jobbat om dagarna. Lite motigt att lämna det, grabbarna på lagret är roliga och galna att lyssna på plus att lönen där är grymt bra! Nästa år kanske jag söker sommarjobb där som försäljare.

Ikväll finns två alternativ, utgång eller inte? Sovplats kirrad i stan, men är vi taggade? Får se när Agnes slutar vad hon har att säga om saken.

Min mage kurrar, den säger att det var fem timmar sen jag åt något. Hallonpaj skulle vara gott.när sommaren kommer
kanske vindarna blåser igen
och likgiltigheten
och stilltjen
som plågar oss än
försvinner en kväll
och vinet får ny smak igen
när sommaren kommer
bättre dar, min vän

I am involved in high treason with all means available to me. Can I count you in?

Första dagen på en vecka som jag inte sover middag mitt på dagen. Fast jag hinner ännu, börjar klockan 15 på Maxi.

Jobbade bara till åtta på Solfrukt för dom hade inte fått någon order om kluvna meloner, så jag åkte hem och såg Valkyrie.

In dreams and in love there are no impossibilities

Har precis sett klart SATC-filmen. Sjukt bra, kommer nog bli lite av en favorit i framtiden.

Men nu är det dags att sova, jobbet väntar halv sex imorgon bitti och sedan klockan tre igen.I know i screwed it up, but i will love you forever.
(Mr. Big)

Everybody deserves to be themselves and no one else

Värmen tar kål på mig om kvällarna, jag sover inte bra helt enkelt.

Igår blev det tillslut först jobb på solfrukt, sen maxi, sen hem och duscha snabbt och sätta sig i bilen för att servera vildsvin i Lojsta. Minst sagt effektiv dag.

Time to sleep. Upp klockan fyra imorgon bitti för jobb på solfrukt. Fast blev helt plötsligt akut illamående.
Would you be the who's gonna stand up strong ?

If you've got melted chocolate all over your hands, you're eating it too slowly

Shit, två dagar med början klockan fyra tär verkligen på mig. Fast det beror nog mest på värmen, för jag kan inte somna så tidigt som jag behöver på kvällen för att det är så sjukt varmt. Har sovit till och från idag från klockan elva, och jag är fortfarande sjukt trött så det blev inget lyssnande på Mona Sahlins tal i almedalen. Men nu tror jag att jag ska göra kladdkaka, jag lyfter på så mycket kartonger under de timmar jag jobbar inne på solfrukt, så musklerna kan behöva lite choklad..Styrka är förmågan att bryta en chokladkaka i fyra bitar,
och sedan bara äta en av dem.

RSS 2.0