KNOCK KNOCK KNOCKING ON BUP:S DOOR

Nu ska jag försöka blir lite aktivare här.

I helgen har jag och 11 andra från Gotland, och typ 150 andra från hela Sverige varit på RBUF:s årsmöte i Göteborg. Mycket möte, många nya ord och definitivt många trevliga människor. En lyckade helg, som sagt, förutom alla förseningar med tåg och flyg. 
      På resan gick flyget enligt planerna och allt var bra. Sedan när vi skulle åka tåg rullade tåget igång på rätt tid, men sedan under resan gick ett annat tåg sönder, så alla det tågets passagerare fick åka med vårt tåg. Men sen skulle tre tåg åka på samma spår så vi fick vänta, det var obehöriga på spåret och någin fick åka med ambulans. Tågresan skulle ta tre timmar och vi skulle vara framme klockan 22.17, men tågresan försenades så mycket som sex timmar och vi var framme runt kvar töver - halv 1. När vi sen skulle åka hem på söndagen gick vårt tåg sönder och dom fick inte igång det. Vi fick byta till ett intercity tåg, som går mycket långsammare och vi skulle missa flyget. Men sen fixade dom så vi fick byta till ännu ett annat tåg, som redan var dubbelfullbokat typ, men vi hann iallafall checka in till flyget. Men när vi kom till flyget var det några tekniska felaktigheter, så flyget blev en och en halvtimme försenat. Men det positiva är att vi typ kommer få pengar tillbaka.
      I Göteborg hade vi en häftig "demonstration" på stan, mot psykisk ohälsa. Vi bildade en stor kö på torget vid Brunnsparken och hade plakat med oss, ASBALLT!
image9

läs artikel här:
http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=340960

Tyck till!

Tyck till!:

Namn:
Glöm mig inte?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0