Öppna pastelería?!

Vann precis över Luis i schack! (Nej, jag tycker inte man ska "låtsas" förlora för att de är barn). Annars kan dagen beskrivas med trötthet. Trodde den försvann under jag var i Madrid, att jag saknade allt småtjattrande med vänner som jag fick göra där. Men icke, när jag tog bussen hem vid halv 12. Känner jag hur jag inte kan hålla ögonen öppna, musklerna i käken förlorar kraft och så plötsligt kommer jag till medvetande när mitt huvud faller snabbt bakåt och slår i nackkudden på bussen. Inte första gången jag somnat på bussen, och då menar jag inte nattbussen, där håller jag mig oftast vaken. Har till och med hört om hur folk ba: "kolla, hon sover, haha!"

Och ja, alla chokladmuffinsen är uppätna. Familjen gav till och med som förslag att jag skulle öppna en pastelería (konditori typ). Jag skulle tjäna stora pengar här i Spanien, lovar er! Mina chokladmuffins och chokladbollar skulle vara storsäljare! Kanske skulle göra det om dagarna, tål att tänkas på..

Förresten drömde jag inatt att någon duschade min dator och allt jag hade på den försvann, behöver jag säga att jag hade panik när jag vaknade?

Tyck till!

Tyck till!:

Namn:
Glöm mig inte?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0