make you banana pancakes, pretend like it's the weekend now

Nu var det några dagar sen, men nu kommer updateringen.

Jobb i rem-ståndet måndag och tisdag, förjävligt väder. Först sol, sen regn, sen återigen sol, sen regn igen. Såklart blev jag tillsagd när jag ställde mig under Coop Forums tak när det regna, och då fick jag ställa mig i regnet och såklart öppnade sig himlen just då och det började spöregna, just my luck!

Igår gick jag, Ida, Linn, Agnes och Jennie ut och åt på tacohuset, men alla beställde pizza(?). Senare på kvällen drog vi till Effes, där lyssnade vi på Linns faster som spelar i ett band, dom var riktigt bra tyckte jag, men jag var så trött att jag höll på att somna. Efter ett tag drog vi ner mot hamnen för att kolla läget.

Idag var jag hos tandläkarn, nästa gång är det bara en koll och står allt rätt till så ryker min tabndställning. Någon som liksom kommer ihåg hur jag såg ut utan tandställning? Inte jag iallafall. Efteråt drog jag inte till Kupan i hopp om att hitta något fynd, och jovisst hittade jag nått, ett par läderskor, tyvärr lite stora, men vad gör det när dom kostar 30 spänn?

Ikväll har jag och Matilde ätit tacos, och som efterrätt någon timme senare blev det kladdkaka med grädde, hallon, björnbär och blåbär, yummi! Imorgon hade vi två tänkt ligga och steka i solen vid grusgropen, och sen drar jag iväg till vår sommarstuga i Åminne.
image114

Tyck till!
Postat av: Emma A

Hej tjejen:)
Såg på din kladdkakebild att ni har samma kakelplattsgrejer i ert kök (?) som vi:P
kolla:
http://emiemma.blogg.se/1173458749_some_might_say_its_na.html
(bilden är rätt långt ner i inlägget)
jag hade också bakat kladdkaka den gången :P

2007-07-27 @ 21:20:11
URL: http://emiemma.blogg.se

Tyck till!:

Namn:
Glöm mig inte?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0