kan du måla allt med färger i en vind

Här sitter jag och lyssnar på en helt ny värld, färger i en vind (på svenska, engelska och spanska, svenska versionen är bäst), i´ll make a man out of you, bumbibjörnarna och känn en doft av kärleken. Jag har verkligen saknar min mapp med barnvisor (som jag kallar den hemma). Och min jättegulliga syster skickade en del låtar till mig, muchas gracias!


Igår gjorde jag engelska resterande delen av min vakna tid, plus att jag städade lite, fixade i garderoben som såg ut som en bomb. Men det inre är iallafall fixa, nu ska jag bara fixa det yttre också. Såg även ett bra film, enligt mig igår, på spanska hette den nåt med Planes de vuelo; desaparecida. Ganska ny ska den vara, får ni chansen att se nån film som kan möjligtvis heta: flygplansplaner: försvunnen, ta chansen.


Idag fick jag reda på mitt betyg på boken vi skulle läsa, 9,25, applåder till mig. Sen hade jag en liten undervisning om den svenska skolan på en blandning mellan engelska och spanska (i en och samma mening sa jag; seis y seven years), med även lite inryck med svenska såsom Lekis, lågstadium, mellanstadium, högstadium och gymnasium. Men det gick väl okej, även om jag kanske fick dom att tro att vi gjorde nationella prov hela tiden.


Imorgon är det excursion till Cartagena, vi ska se en teater och sen har jag hört nåt om shopping också.

Du tror att dom som du vill kalla människor
Ska se ut och alltid tänka just som du
Men om du följer steg du aldrig sett för
Kan du lära med ditt hjärta här och nu

Tyck till!

Tyck till!:

Namn:
Glöm mig inte?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0