ring, ring det ringer ut

Vi tog oss friheten att sluta tidigare idag, i stort sett alla gick efter tredje lektionen. Det är skönt, för nu sitter jag här, den ska jag packa lite, köpa en tidning och lite smått.


Vi hade ekonomiprov, det gick nog inte så bra. Eller det beror på hur snälla läraren är. Inget tipotest fanns det, utan bara svara-med-sina-egna-ord-frågor. Ni kan ju förstå att jag hade ont om tid, men jag svarade iallafall på alla, och jag tror att det är bara en som jag får noll poäng på. På dom andra kan jag nog skaffa hem några tiondelar.


Igår shoppade jag verkligen loss i Murcia, vilket egentligen inte var så bra, och jag fick bara hem tre saker av dom sju som stod på listan. Men allt förutom skorna (som stod på listan) och sjalen (som också stod med på listan) var dunderrea på. Men jag köpte iallafall: Två t-shirtar á 1,90 euro, tre par örhängen för 0,5 euro, ett halsband för 0,5 euro, en mössa för 1 euro, en sjalv för 6,90 euro, vita tygskor för 9,90 euro och en väska för 13 euro. Sammanlagt  32,8o euro. Vilket jag kallar kap. Allt var från HM förutom väskan, det blir så för där vet jag oftast vad jag har för storlek, och jag gillar deras utbud, sen när det är värsta andra-rean kan man ju inte låta bli.


Tyck till!
Postat av: Li

oj, vilka fynd du verkar ha gjort! :)

2008-03-07 @ 14:18:36
URL: http://liberglund.blogg.se
Postat av: d

du är söt! ninnie!

2008-03-07 @ 17:53:49

Tyck till!:

Namn:
Glöm mig inte?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0