jag börjar få fääärg

Ännu ett försök att få kontakt med mamma eller pappa, men icke, dom vill inte vara online när jag är online.


Idag har jag sprungit igen, att tillägga är att det var runt 25 grader, riktigt tufft alltså. Men färg det börjar jag få, eftersom jag "glömmer köpa/smörja på" skyddslotion, men å andra sidan är jag ute max tre timmar i sträck. Men jag ska köpa en till Italien, och en för läpparna, annars kommer dom nog dö under dessa drygt kvarvarande fyra månaderna.


Följde med en kamrat till sjukhuset idag (hon har blivit opererad för cirka en månad sen) och hon behöver "behandlas" eller nu vad jag ska säga under resa i Italien. Jag sa att jag kunde följa med och titta och se om jag skulle klara det. Men jag tror inte det, det är blod och ett öppet sår. Nej, imorgon försöker vi hitta någon annan.


Något som gör en glad är när personer man inte riktigt känner hälsar på en. En klasskompis (som inte alls är i skolan ofta, tror faktiskt hon hoppat av) såg mig när jag stod och väntad på att få grönt lyse. Jag såg inte henne och hon kunde ha ignorerat mig, men ropade: Ninnie, sen kindpussades vi och småpratade lite (okej, typ max två meningar var, men ändå). Det är sånt som lyser upp vardagen.


Och idag har jag fått reda på att några tänker smuggla med sig alkohol. Jäklar, jag berättade att det är omöjligt att lura såna hundar, men dom lyssnade inte. FAN FAN FAN.


Nu väntar spanskaklass, och sen är det den sista debatten innan spanska valet (den 9 mars). Alla väntar såklart med spänning.


Tyck till!
Postat av: A.

jajamän, efter sommmaren flyttar jag till stan. :) ska du också bo i stan?

2008-03-03 @ 19:35:32
URL: http://aggelitos.blogg.se

Tyck till!:

Namn:
Glöm mig inte?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0