Callimocho och Malibu con piña som pratar

Okej, festen vid Nagos blev en flop, polisen var där, på gatan fick man inte dricka och dom kolla leg på alla. Jag har såklart vant mig vid att dom inte kollar leg i Spanien, och tar inte med det, sen är i stort sett alla mina vänner yngre än 18 år. Det känns lite pissigt ibland, men jag älskar dom ändå! Men vi gick iallafall inte in, vi försökte inte ens, istället gjorde vi en botellón (när man samlas några stycken och dricker), vi valde iallafall Malibu con piña, måste träffas av er svenskar, på svenska blir det Malibu med ananasjuice.


Men är bara hemma för att äta nåt och byta kläder, sen ska jag till Laura och vi ska till konsert, som dom säger i Spanien dit jag ska: massa hippies. Därför klär jag mig efter sällskap, jeans, svart linne, och sen attribut för Ninnie, en röd blomma och röda örhängen. Oavsett hur mycket försöker kommer folket ändå stirra, så det får duga. Blå ögon är svårt och inte billigt att gömma om man inte behöver glasögon, alternativt linser.


Men nu måste jag sluta, har antagligen blabblat på för mycket om alldeles onödiga saker, måste vara callimochosen och Mulibu con piña som pratar. Men om jag orkar syns vi imorgon, annars så taggar jag hela dagen inför Sverige-Spanien matchen, som jag tror lyckat samla ihop folk till - Det vill säga om dom kommer ihåg.


Tyck till!
Postat av: annie.

nja ninnie, tror inte du kommer trivas i philips klass.. tycker alla verkar lite ytliga, men jag vet inte! carro går där hon är snäll iaf. det leker bra det :) själv då? konstigt att åka hem snart?

2008-06-14 @ 16:46:14
URL: http://poplockar.webblogg.se/

Tyck till!:

Namn:
Glöm mig inte?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0