sueño

Ater en dag sa jag gar till internet och varken Matilde, Klara eller mamma och pappa ar inne.

Jag vet inte vad som har hant med mig, jag ar sjukt trott varje dag. Jag gar och lagger mig runt 10-halv 11 tiden varje dag, och gar upp vid 7, det ar lite mer an en halvtimmes mer somn en hemma i Sverige. Men sen nar jag kommer hem efter skolan ater vi, och sen vid 4 somnar jag och vaknar vid 6 igen. Jag hoppas verkligen det ar for att min hjarna gar pa hogvarv for att jag maste koncentera mig hela tiden.

Och idag hade vi prov i lengua, castellano (Spanska), jag sog! Det var olika former av verb, men inte dom vanliga preteritum, presens, imperfekt, utan det var sorter som Subjuntivo, pret. perf. comp. Ja, en massa former. Fast pa ekonomilektionen fick vi plugga till det provet, och da larde jag mig nagra former som Subjuntivo, pret. perf. comp. och jag fick nagra ratt pa provet. Lararen var imponerad!

Och imorgon vantar annu ett prov i lengua, castellano (Spanska), fast det vet jag inte om jag behover gora, jag vet inte ens vad det handlar om. Jag tror det ar hur dikter ar upplagda, men ar inte saker.

Tyck till!

Tyck till!:

Namn:
Glöm mig inte?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0