nosferatu

Här igen, för att göra ett förbannat Communication Audiovisual uppgift. 1 A4-sida pa spanska!! Men jag kirrar det, med lite spenska (?). Nej, skitsamma faktiskt. Jag gör det, sen sa är det klart. Idag hade jag ekonomi-prov, haha. Jag tror inte det gick sa bra, men jag svarade iallafall pa alla fragor förutom en. Sen igar hade vi filosofi-prov, och idag pa rasten sa läraren: Muy mal. Men jag hade tydligen prickat in nagra rätt, men jag tror att dom förstar att det inte gar. Jag är stolt bara att jag försöker göra dom.

Sen har jag fatt reda pa att alla svenskar som reser med Internationella Programkontoret ska ha en träff i Madrid den 16-18 November. Sa jag ska sända iväg ett mail till Cristina Pontis om hur? var? och när? Sen har jag kommit pa en grej att Sverige spelar mot Spanien (fotboll), sen 17 November, I MADRID! Kan det vara en överraskning mantro?

Nej, nu ska jag försöka skriva lite om Nosferatu pa spanska. Har jag tid kommer det en uppdatering om cirka en timme, eller tidigare om det blir stopp.


Tyck till!
Postat av: julia

keep up the good work!! :)

2007-11-01 @ 23:16:31
URL: http://julea.webblogg.se

Tyck till!:

Namn:
Glöm mig inte?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0