du har förändrats den senaste tiden och just nu tycker du att du inte passar in någonstans

I helgen har jag lart mig att gora tva spanska matratter, arroz con verduras och en annan som jag inte kommer ihag vad den heter. Men det ar iallafall gott och jag ska laga det nar jag kommer hem om jag kan hitta samma ingredienser. Sen nasta helg ska jag lara Maravillas laga nagon nagorlunda svensk matratt, tror att det blir bakpotatis och pannkakor. Vi ska kila till lidl lite senare, for dom har grekiska veckan och darmed tsatsiki dip, fast jag vet inte hur jag ska fa tag pa creme fraiche eller nat liknande for det visste hon inte var det var. Men det fixar sig.

Sen ska vi baka lussebullar, jag skulle visa en bild och hon tyckte dom sag sa goda ut att hon sa att vi kunde baka dom. Mumsi!

Nu i helgen aker jag till Madrid, ska bli skoj att kolla in stora staden har. Men det ar lite laskigt for jag ska aka sjalv, och sen aka tunnelbana sjalv och hitta till vandrarhemmet. - Min spanska ar inte redo for det!

Det ar lite kul, jag kan inte ga in och lasa Matildes blogg for de blockas for datorn tror att det ar pornografi.




jag önskar bort mina spöken, nu är önskan din

Tyck till!
Postat av: matilde

jag skrattar fortfarande, jag som tycker jag är sparsam med snuskigheter, haha

2007-11-12 @ 18:51:30
URL: http://nakenchock.webblogg.se
Postat av: A.

ÅH :( saknasakna!
haha, tänkte faktiskt igår på att jag¨måste fråga dig vad du önskar dig! jag har ingen aning alltså. men i spaninen måste det finnas massa roliga saker. :)
vad önskar DU dig?

2007-11-13 @ 17:09:17
URL: http://aggelitos.blogg.se

Tyck till!:

Namn:
Glöm mig inte?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0