nobody knows

Fick inte det förbannade jobbet i Åminne, piss säger jag bara. Blev ltie ledsen, så satt och prata med Kerstin ett tag och sedan kom en som heter Tove och vi frsökte komma på nåt jobb jag kunde söka. Allt från gatumusikant till att baka bullar.
     Men det kanske kanske kanske har löst sig. Mamma ringde till sin chef som hon hade när hon var 16 år och berättade att jag hade sökt många jobb själv, men att det var så svårt att få. Så jag ska ringa till Chefens dotter som nu är chef imorrn.

Idag har varit en hektisk dag. Stack iväg med Linn och Jennie till BIKBOK vid halv 11, och vi lyckades få 50% rabatt, alla köpte vi likadana jeansshorts. Sedan tillbaka till skolan för att käka och sen ha kursprov i spanska, nej uschelibusch. Efter skolan iväg till kyrkan, var där i cirka 40 minuter, sedan skjuts av mamma till kupan för möte, tror jag tog fel på tiden för jag var där halv fem och det var ingen annan där. Ringde då till Åminnechefen, pratade med Kerstin och kom försent till Rena Kläder. Sen till sist missade jag bussen ut till P18 så jag fick gå från kupan till P18, typen genom hela jeakla stan. Sedan dömma en 9-manna match. Tjänade 190:-

Ringde även till M, "du ringer mitt uppe i allt, har precis fått sju valpar, vänta i telefonen 2 minuter". Efter 1,5 minut piper det upptaget och sedan hörs inget. Pappa ringer från sin mobil och signaler kommer fram, men inget svar. Pappa och jag ska kanske åka dit imorrn om han får sluta vid lunch.

Tyck till!

Tyck till!:

Namn:
Glöm mig inte?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0